Plesni studio “Sandoval” niže nastupe i prva mjesta

U Austriji na prestižnom plesnom takmičenju  “IDC European Championship 2024. održanom od  03.05. – 05.05.2024 u Blumenhalle dvorani plesači iz Plesnog studija “SANDOVAL” Tuzla i HIP-HOP plesne discipline učestvovali i osvojili fantastične rezultate i plasmane:
🥇🏆1. MJESTO HIP HOP FORMACIJA KADETI sa 89 bodova.

🥇🏆1. MJESTO STREET SHOW FORMACIJA KADETI 🏆🥇 sa 82 boda.

🥇🏆1. MJESTO PRODUKCIJA STREET SHOW JUNIORI sa 91 bod.

Osim ovih rezultata, produkcija je pored 1.Mjesta, ušla medju TOP 10 najboljih formacija koji su se takmičili u ova tri dana plesnog maratona. Veliki uspjeh za naše juniore, ali i veliki žal što nisu mogli među TOP 3 ovog takmičenja.
“Mnogo toga smo postigli unazad nekoliko godina rada i truda, ali ovaj plasman i ovo takmičenje za nas će ostati posebno upamćen po mnogo čemu od pjesme, druženja, širenja novih poznanstava, odličnog provoda i sl.”, poručuju takmičari iz Austrije.


🎯 Hvala još jednom svima koji su pomogli i omogućili da 50 takmicara iz Tuzle i Lukavca učestvuju na IDC European Championship 2024.


🎯 Posebno HVALA treneru Asmiru Rahmanoviću za zalaganje, entuzijazam i istrajnost da uspijehe nižu, kako do sada, tako vjerujemo i u budućnosti.

Plesni studio “Sandoval” Tuzla

(RTV7)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*