(VIDEO) Halilović o programima osposobljavanja i zapošljavanja nezaposlenih osoba u Tuzli

Grad Tuzla, u ime Lokalnog partnerstva za zapošljavanje Tuzla, na službenoj web stranici objavio je – ponovni Javni poziv za učešće u Programu osposobljavanja nezaposlenih osoba iz Tuzle za obavljanje jednostavnih poslova – pekar i – ponovni Javni poziv za učešće u Programu osposobljavanja nezaposlenih osoba iz Tuzle za obavljanje jednostavnih poslova – konobar keteringa.

Grad Tuzla, objavio je i Javni poziv za učešće u Programu podrške poduzetništvu kroz razvoj poslovnih ideja, koji se realizuje u okviru Projekta „Partnerski pristup lokalnom razvoju Tuzla“.

Javni pozivi se realizuju u okviru Projekta „Partnerski pristup lokalnom razvoju Tuzla“.

Informativni sastanak na kojem će se zainteresovanim učesnicima predstaviti Javni poziv za učešće u Programu podrške poduzetništvu kroz razvoj poslovnih idej održat će se u četvrtak, 9. maja 2024. godine, u Sali za sastanke u prizemlju glavne zgrade Gradske uprave Tuzla, sa početkom u 12,30 sati.

Također, neophodne informacije o ovom ali i ostalim Javnim pozivima građani mogu se dobiti u Službi za ekonomski razvoj, poduzetništvo i poljoprivredu, putem telefona: 035/307-380.

Više detalja saznali smo u jutarnjem programu, od Alme Halilović, pomoćnika gradonačelnika u Službi za ekonomski razvoj, poduzetništvo i poljoprivredu.

(RTV7)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*