Navijači Slobode večeras slave osvajanje Prve lige FBiH

FK Sloboda je još u prošlom kolu prve lige FBIH potvrdio osvajanje prvog mjesta i povratak u Premijer ligu Bosne i Hercegovine.

Tim povodom, najvatreniji navijači Slobode su pripremili veliko slavlje koje će početi noć prije subotnje utakmice sa ekipom Simm Bau kada će im biti dodijeljeni pehar i medalje za osvojenu Prvu ligu FBiH:

“Pozivamo vas da vašim prisustvom budete dio nečega što do sada nije rađeno u našem gradu. Pozivamo vas da u petak, 07.06. dođete u SOLANU u 20:30 sati sa vašim vozilom, ponesete šal, zastavu. Nakon bola, patnje i provokacija koje smo doživjeli na kraju prošle godine, nakon ismijavanja od strane drugih, na red je došlo i naših 5 minuta. Pokažimo svima da se mi ne predajemo tako lako i da ovaj grad može biti samo sa zajedništvom još jači. Formirajmo crveno-crnu kolonu koja će najaviti gradu utakmicu u subotu. Formirajmo kolonu koja će biti početak našeg slavlja. Karusel je jedinstvena prilika da se udružimo, napravimo krug po gradu i pozovemo naše sugrađane da napune Tušanj u subotu”, naveli su iz navijačke grupe Fukare.

Okupljanje je na poligonu u Solani i počinje u 20:30, a polazak je planiran u 21 sat.

Jedan komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*