Hipermarket “Bingo” uskoro otvara svoja vrata na lokaciji Nova Pecara

Stambeno poslovni objekat Nova Pecara bit će bogatiji za dugo očekivani Bingo hipermarket koji će svoja vrata će otvoriti 13. juna u 10,00 sati.Objekat je smješten u naselju Brčanska malta u ulici Armije Republike BiH 13, unutar prostorne cjeline SPO Nova Pecara.

Kako saznaje Tuzlanski.ba, kupci će imati priliku istražiti i uživati u bogatoj ponudi proizvoda, a na samom otvorenju čekat će ih promotivne aktivnosti, degustacije, kao i poklon paketi. Osim bogate ponude, kupci će u hipermarketu Bingo imati priliku kupovati i u posebnim odjelima pekare, mesnice, zatim odjela sa svježim voćem i povrćem, ali i odjela sa tekstilom i kućnim potrepštinama.

Već se može naslutiti i moderni dizajn trgovine koji zasigurno nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Riječ je, kako saznajemo, o moderno uređenom gradskom marketu sa sedam kasa. Kvalitetna oprema, obloge zidova, podova i rasvjeta u skladu sa svjetskim standardima za markete obećava iskustvo kupovine u kojem je ugođaj kupca na prvom mjestu.  Ono što će posebno biti značajno za kupce jeste parking. Bingo je, kako saznajemo, obezbijedio 70 parking mjesta na krovu marketa (lamela 5). Osim ovog prostora obezbjeđen je parking uz stambeni objekat (površina uz tehnički pregled).

Otvorenje novog hipermarketa Bingo donosi dodatnu vrijednost lokalnoj zajednici, pružajući nova radna mjesta i doprinosi ekonomskom razvoju područja. S obzirom na visoke standarde koje je Bingo postavio, nema sumnje da će novi hipermarket brzo postati omiljena destinacija za kupovinu mnogih građana na ovom području.

(RTv7/Tuzlanski.ba)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*