FK Sloboda Tuzla dobio licencu za Premijer ligu

U sklopu vanredne primjene sistema licenciranja klubova FK Sloboda Tuzla podnio je zahtjev za učešće u takmičenju Premijer liga BiH za sezonu 2024./2025, a prilikom predmetnog razmatranja ustanovljeno je da su ispunjeni svi uslovi.

Prvostepena komisija je pregladala izvještaj Šefa Odjela za licenciranje klubova te izvještaje eksperata za pojedine kriterije, te je nakon uvida u cjelokupnu dokumentaciju utvrđeno da Fudbalski klub Sloboda Tuzla dostavio sve potrebne dokaze kojim se potvrđuje ispunjenost svih obaveza iz kriterija propisanih Upustvom za dostavu dokumentacije po svim kriterijima u postupku licenciranja klubova za takmičenje u Premijer ligi BiH za sezonu 2024/2025.

Prvostpena komisija za licenciranje u sastavu Fuad Mešanović, predsjednik, Srđan Lalić, prvi podpredsjednik, te članovi Miroslav Kodžoman, Madi Delić i Josip Čolić na sjednici koja je održana 18. juna 2024. godine donijeli su Odluku da se Fudbalskom klubu “Sloboda” iz Tuzle izdaje licenca za učešće u Takmičenju Premijer liga BiH za sezonu 2024/2025.

(FK Sloboda)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*