(VIDEO) Javni poziv za prijem novih članova/ica u Projektni odbor “Let's Do It Tuzla” – Let's Do It Tuzla

Udruženje građana “Multi” Tuzla poziva sve zainteresovane mlade osobe da se prijave na javni poziv i postanu dijelom najvećeg ekološkog volonterskog pokreta u novijoj historiji Bosne i Hercegovine, a koji obuhvata organizaciju i implementaciju dvije velike terenske volonterske akcije – čišćenja ilegalnih deponija otpada i sadnje drveća na području Grada Tuzla.

Budući/e članovi/ice će biti angažovani na pripremama i implementaciji projektnih aktivnosti na području Grada Tuzla u trajanju od šest mjeseci (juli – decembar 2024. godine), a njihov rad primarno će podrazumijevati:

Aktivnu pripremu akcija čišćenja ilegalnih deponija otpada i sadnje drveća;
Učešće i koordinaciju akcija čišćenja ilegalnih deponija otpada i sadnje drveća (na terenu);
Učešće na radnim sastancima i svim drugim aktivnostima u okviru projekta "Let's Do It Tuzla".

Uslovi koje zainteresovani kandidati/kinje trebaju ispunjavati:

Potrebno je da ste državljanin/ka Bosne i Hercegovine sa stalnim prebivalištem na području Grada Tuzla, s obzirom na potrebu kontinuiranog angažmana u dnevnim/sedmičnim aktivnostima projekta;
Da ste stariji od 16, a mlađi od 30 godina;
Da ste spremni da svoj rad zasnivate u potpunosti na volonterskom osnovu.

Prednost u izboru će imati kandidati/kinje koji/e su učestvovali/e u implementaciji istih ili sličnih projekata, odnosno aktivnosti.

UG “Multi” Tuzla podatke navedene u ovom obrascu koristiti će isključivo u svrhu odabira novih članova/ica Projektnog odbora “Let's Do It Tuzla” i u druge svrhe se neće koristiti. Nepotpune te prijave sa uvredljivim i pogrdnim sadržajem neće se uzeti u razmatranje. Sva polja su obavezna (*).

Više informacija možete dobiti putem e-maila: tuzla@letsdoit.ba, kao i Facebook stranice ili Instagram profila projekta “Let's Do It Tuzla”.

Javni poziv ostaje otvoren od 20.06.2024. godine do 04.07.2024. godine u 20:00h. O rezultatima poziva će biti obaviješteni samo odabrani kandidati/kinje najkasnije 10 (deset) dana nakon njegovog zatvaranja.

(RTV7)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*