Tepić potpisao za Slobodu: Novo pojačanje na poziciji desnog beka

Božo Tepić pridružuje se Rukometnom klubu Sloboda nakon uspješnih sezona u RK Borac i RK Leotar. Tepić je rođen 2002. godine i igra na poziciji desnog beka.

Njegov dolazak u Slobodu označava važan korak u njegovoj karijeri, kako za mladog sportaša tako i za sam klub. Tepić je već pokazao svoj potencijal igrajući za Borac i Leotar, gdje je stekao iskustvo i svojim vještinama doprinio uspješnim rezultatima svojih ekipa.

“Veliko mi je zadovoljstvo što dolazim u klub sa tradicijom kao što je RK Sloboda. Posebno mi je drago što ću ponovo da sarađujem sa trenerom Mikićem sa kojim sam već sarađivao u RK Borac m:tel. Za sljedeću sezonu očekujem da iz treninga u trening i iz utakmice u utakmicu rastemo kao ekipa i smatram da rezultat neće izostati“, izjavio je Božo Tepić govoreći o svom novom angažmanu.

Tepićev potpis za Slobodu označava snažan korak prema naprijed za klub koji nastavlja jačati svoj tim kako bi ostvario ambiciozne sportske ciljeve u nadolazećim sezonama. S nestrpljenjem se očekuje njegov doprinos na terenu i integracija u novu sredinu koja će mu pružiti priliku za daljnji lični i profesionalni razvoj.

(RK Sloboda/RTV7)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*