Atletičari Slobode Tehnograd nastupili na prvenstvu Balkana za mlađe juniore i mlađe juniorke u Mariboru

Takmičari AK Sloboda Tehnograd Amer i Ena Bećirović nastupali su prvi put u sastavu reprezentacije na prvenstvu Balkana za mlađe juniore i mlađe juniorke u Mariboru u disciplini 2000m SC.

Amer je ostvario sedmi rezultat na prvenstvu s vremenom 6:37.57, dok je Ena sa rezultatom 8:19.04 osvojila dvanaesto mjesto.

Ema Mešković, koja je već osvojila srebro na dvoranskom Prvenstvu Balkana, nastupila je u trci na 800m i postigla vrijeme 2:24.02, što je bilo dovoljno za desetu poziciju.

Na prvenstvu je učestvovalo 12 zemalja, a član stručnog štaba atletske reprezentacije Bosne i Hercegovine bio je trener našeg kluba, Jasmin Gavranović.

Naredni vikend nas očekuje Prvenstvo Bosne i Hercegovine za juniore i juniorke, gdje će naši mladi talenti imati priliku da poprave svoje lične rezultate. Takmičenje će ujedno biti i izborno za sastav reprezentacije na Balkanskom prvenstvu za juniore i juniorke.

(AK Sloboda/RTV7)

3 0 komentara

  1. Kerafen offers a groundbreaking solution for
    toenail fungus, addressing a long-standing challenge that many individuals face.
    The product is designed to combat toenail fungus by targeting a previously unknown protective mechanism with a unique blend of 15 exotic nutrients and herbs.

  2. If some one wishes to be updated with most up-to-date technologies after that he must
    be pay a quick visit this site and be up to date all the time. https://Bookmarkedblog.com/story18059067/spasantelenenuphar

  3. I think the admin of this web page is really working hard
    in favor of his site, for the reason that here every information is quality based stuff.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*