(Video) Predstavljen Javni poziv za dodjelu finansijskih sredstava za podršku projekata neprofitnih organizacija, u oblasti poduzetništva i poljoprivrede

Danas je održan  informativni sastanak, u povodu predstavljanja Javnog poziva za dodjelu finansijskih sredstava iz Budžeta Grada Tuzle za 2024. godinu, namjenski planiranih za podršku projekata neprofitnih organizacija po LOD metodologiji, u oblasti poduzetništva i poljoprivrede. Bila je ovo prilika da se potencijalni aplikanti detaljnije upoznaju sa načinom prijavljivanja i popunjavanja projektne dokumentacije, kriterijima i ostalim pitanjima bitnim za pravilno apliciranje i učešće u Javnom pozivu.

Za ovu namjenu izBudžeta Grada Tuzle izdvojeno je 30 000 KM za projekte iz oblasti poduzetništva i 20 000 KM za projekte iz oblasti poljoprivrede. Krajnji rok za predaju aplikacija je 29.7.2024. godine.   Detaljne informacije o predmetu Javnog poziva, uslovima, dokumentaciji i načinu prijave na Javni poziv, nalaze se u Smjernicama za aplikante, koje se zajedno sa tekstom Javnog poziva i ostalom dokumentacijom, mogu preuzeti na službenoj internet stranici Grada Tuzle.

RTV7

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*