(Video) Zbor građana Moluhe o problemu eksploatacije mineralnog kvarcnog pijeska

Danas su predstavnici Zbora građana Moluhe organizovali press konferenciju s ciljem upoznavanja  javnosti o problemima eksplatacije minerala kvarcnog pijeska sa nalazišta “Moluška Rijeka” koje se nalazi na području ove Mjesne zajednice. Predstavnici Zbora građana bore se zaštitu životne sredine i unapređenja života građana u ovom dijelu grada. Nezadovoljni su načinom eksploatacije kvarcnog pijeska, jer smatraju da, osim što se narušava životna sredina u ovom području, postoji mogućnost i za narušavanje zdravlja. Smatraju da je neophodno da se čuje i glas građana o ovom pitanju. Traže  od nadležnih, koji se bave pitanjem zaštite okoliša, da se uključe u rješavanje njihovog problema. Ujedno, predlažu da se iznađu alternativni pravci eksploatacije i izvoza kvarcnog pijeska kroz ulice Moluha.

RTV7

2 0 komentara

  1. Your ability to distill complex concepts into digestible nuggets of wisdom is truly remarkable. I always come away from your blog feeling enlightened and inspired. Keep up the phenomenal work!

  2. I am not sure where youre getting your info but good topic I needs to spend some time learning much more or understanding more Thanks for magnificent info I was looking for this information for my mission

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*