Vedad Dedić i Emel Tiro pobjednici skokova sa Starog mosta u Mostaru


U Mostaru su danas održani tradicionalni 458. skokovi sa Starog mosta, na kojem je nastupilo oko 40 skakača iz BiH i regije.

Skokove je u 16 sati otvorila Petra Kožul, koja je izvela sjajnu tačku plesa na svili sa luke mosta, za šta je po završetku dobila gromoglasan aplauz.

Takmičenja su održana u dvije kategorije: skokovi na noge i skokovi na glavu, a skakače su ocjenjivali članovi žirija u sastavu: Samir Zukanović Lile, Branko Bogičević, Semir Drocić i Faruk Solaković, uz predsjednika žirija Alicu Jakirovića.

Delegat skokova je bio glumac Aleksandar Seksan, a koordinatori na skakaonici Vedran Ugljen i Đani Jakirović.

Pobjedu u kategoriji skokova na nogu ostvario je Emel Tiro, a šampion u kategoriji skokova na glavu je Vedad Dedić.

Skokovi na nogu

1. mjesto: Emel Tiro
2. mjesto: Igor Kazić
3. mjesto: Jasmin Kreso

Skokovi na glavu:

1. mjesto: Vedad Dedić
2. mjesto: Evald Krnić
3. mjesto: Dino Bajrić

Kao i prethodnih godina, i današnjim skokovima sa Starog mosta prisustvovao je veliki broj Mostaraca, kao i turista iz ostatka BiH i inostranstva koji su uživali u ovoj jedinstvenoj sportskoj manifestaciji, prenose Vijesti.ba.



Jedan komentar

  1. I loved as much as you will receive carried out right here The sketch is tasteful your authored subject matter stylish nonetheless you command get got an edginess over that you wish be delivering the following unwell unquestionably come further formerly again as exactly the same nearly very often inside case you shield this hike

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*