Servisne informacije za 1.8.2024.: Nekoliko naselja bez vode, sanacija kvara u toku dana

U protekla 24 sata javni red i mir je narušen dva  puta. Evidentirano je izvršenje jednog   krivičnog djela. Dogodilo se 13 saobraćajnih nezgoda. U saobraćajnim nesrećama jedna osoba je povrijeđena teže, dvije lakše a za četiri osobe ljekari se nisu izjasnili o stepenu povreda. U šest saobraćajnih nesreća pričinjena je samo materijalna šteta. Evidentirano je i pet  ostalih događaja.

Kako smo saznali iz Službe hitne medicinske pomoći Tuzla, građanima su pružene 222  medicinske usluge.

Profesionalna vatrogasna jedinica Tuzla u posljednja 24 sata imala je šest  tehničih intervencija, a gasili su i tri požara niskog rastinja u naseljima Mramor, Mandići i Požarnica.  

Ovog jutra dijelovi naselja, Vasići, Gornji Čaklovići,  Husina i Kiseljaka su bez vode zbog kvara na cjevovodu. Sanacija kvara očekuje se u toku dana.

Odvoz smeća i održavanje higijene grada odvija se po planu i programu kažu u Javnom komunalnom preduzeću Tuzla.

Servisnim informacijama dodajemo i podatak iz porodilišta UKC-a Tuzla. U protekla 24 sata rođena su tri dječaka. Čestitke sretnim roditeljima!

(RTV7)

Jedan komentar

  1. Your blog is a constant source of inspiration for me. Your passion for your subject matter is palpable, and it's clear that you pour your heart and soul into every post. Keep up the incredible work!

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*