Održana komemoracija akademiku Enveru Mandžiću (VIDEO)

U Narodnom pozorištu Tuzla, danas je održana komemoracija akademiku Enveru Mandžiću, u organizaciji Univerziteta u Tuzli, Rudarsko-geološko-građevinskog fakulteta i suorganizaciji Grada Tuzle i Akademije nauka i umjetnosti Bosne i Hercegovine. Od njega su se na komemorativnoj sjednici oprostili porodica, prijatelji, kolege, Tuzlanke i Tuzlaci kao i cjelokupna akademska zajednica u BiH. Ovom prilikom istaknuto je da je akademik Mandžić čovjek čiji su život I djelo utkani u Tuzlu I BIH, te da samo kroz kulturu sjećanja možemo odati počast velikanima našeg grada.

3 0 komentara

  1. Baddiehubs I really like reading through a post that can make men and women think. Also, thank you for allowing me to comment!

  2. allegheny county real estate I am truly thankful to the owner of this web site who has shared this fantastic piece of writing at at this place.

  3. allegheny county real estate Hi there to all, for the reason that I am genuinely keen of reading this website’s post to be updated on a regular basis. It carries pleasant stuff.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*