Objavljena rang lista kandidata koji su prošli program podrške poduzetništvu kroz razvoj poslovnih ideja u gradu Tuzli

Uz podršku Evropske unije,  u okviru projekta „Partnerski pristup lokalnom razvoju Tuzla“, Grad Tuzla, vodeći partner u Lokalnom partnerstvu za zapošljavanje Tuzla, objavio Rang listu kandidata koji su prošli Program podrške poduzetništvu kroz razvoj poslovnih ideja u gradu Tuzli–IV grupa učesnika.

 Rang lista kandidata koji su prošli Program podrške poduzetništvu kroz razvoj poslovnih ideja u gradu Tuzli – IV grupa učesnika, može se pogledati na ovom linku: ILO-Rang lista kandidata koji su uspješno prošli Program podrške poduzetništvu kroz razvoj poslovnih ideja u gradu Tuzli – IV grupa učesnika, realizovan u periodu juni-august 2024. godine, u okviru Projekta LPZ Tuzla „Partnerski pristup lokalnom razvoju Tuzla”

Lokalno partnerstvo za zapošljavanje Tuzla jedno je od 20 uspostavljenih u zemlji u okviru projekta “Podrška Evropske unije lokalnim partnerstvima za zapošljavanje – Faza II” (LEP II), kojeg Evropska unija financira sa 6 miliona eura, a provodi Međunarodna organizacija rada (MOR). Ovaj projekat ima za cilj da doprinese poboljšanju prilika zapošljavanja u lokalnim zajednicama dajući podršku razvoju lokalnih partnerstava za zapošljavanje kao partnerski uspostavljenih mehanizama za tržište rada koji osiguravaju pristup formalnom zapošljavanju na lokalnom nivou.

Za više informacija o projektu LEP II, posjetite www.partnerstvo.ba i kanale društvenih mreža (Instagram, Facebook, Twitter i YouTube).

Jedan komentar

  1. Excelllent beat ! I wouod like too apprentice whille you amend youyr website,how could i subscribe for a weblog site?
    Thee acxount hhelped mee a apprropriate deal. I have been a liytle bit familar oof ths our broadcast provided vivid trahsparent concept

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*