Fudbaleri Slobode na Tušnju u sudijskoj nadoknadi stigli do remija protiv Veleža

U okviru 6. kola WWIN lige na stadionu Tušanj susret su odigrali Sloboda i Velež. Rezltat na kraju susreta glasio je 1:1.

U 19. minuti odlična prilika za Slobodu. Mekić je šutirao sa 16 metara, lopta od Oreča mijenja smjer ali Hadžikić krajnjim naporom brani.

U 25. minuti mnogo sreće za Slobodu. Oreč je centrirao s desne strane, lopta pogaađa u stativu i pogađa Traku na gol liniji.

U 33. minuti Velež je poveo. Lauš je centrirao, Trako krenuo pa stao a sve dobro prati Dino Halilović koji glavom pogađa za 0:1.

omaći tim je na odmor otišao nezadovoljan suđenjem Sabrije Topalovića koji je po mnogima domaći tim oštetio za penal.

U drugom poluvrmenu po nekoliko prilika na obje strane, i kada se činilo da Velež odnosi puni plijen iz Tuzle na scenu je stupio novajlija Janketić koji u sudijskoj nadoknadi postiže pogodak za 1:1.

(Tuzlanski.ba)

2 0 komentara

  1. I loved as much as you will receive carried out right here The sketch is tasteful your authored subject matter stylish nonetheless you command get got an edginess over that you wish be delivering the following unwell unquestionably come further formerly again as exactly the same nearly very often inside case you shield this hike

  2. Hello i think that i saw you visited my weblog so i came to Return the favore Im trying to find things to improve my web siteI suppose its ok to use some of your ideas

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*