Porobić: I ove godine očekujemo obaranje rekorda

Danas je počela ljetna sezona i komercijalni rad kompleksa Panonskih jezera u Tuzli, dok će manifestacija svečanog otvaranja ljetnje sezone 2014. godine biti organizovana u subotu, 21.juna u formi cjelodnevne zabave pod nazivom “Family Day“.

U proteklom periodu je izvršena dezinfekcija svih plaža, prostora oko plaža, kao osnovni uslov sanitarne ispravnosti objekata, a iz Zavoda za javno zdravstvo Tuzlanskog kantona, dobijen je Izvještaj o rezultatima ispitivanja vode koji je pokazao da je voda ispravna. Direkor “Panonike” Maid Porobić, izrazio je nadu za dobrim vremenskim prilikama ovog ljeta, kako bi sezona trajala do septembra.

“Prvi gosti su tu, mi smo jako radosni, imamo lijep dan, a voda je apsolutno čista. Lijepa je atmosfera bez obzira što nema puno kupača. Očekujemo da ovog ljeta nastavimo da obaramo rekorde, kao što to želimo svake godine. Mi smo se apsolutno spremili za predstojeću sezonu sa svim svojim segmentima rada. Služba redarstva i spašavanja, te hitna pomoć, brinut će o zdravlju i sigurnost gostiju, a tu je i desetak ugostiteljskih objekata sa bogatom ponudom. Takođe, pripremili smo zabavne i sportsko-rekreativne sadržaje, kako bi našim gostima, koji su nam najvažniji u ovom poslu upotpunili dan”, kazao je Porobić.

Upućen je poziv svima da i ovo ljeto provedu na “Panonici”, a u prilog tome ide odluka preduzeća, da cijene ulaznica ostanu nepromjenjene u odnosu na predhodnu sezonu.

(RTV7)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*