Husić: ‘Hijenama’ poručujem da će ih progutati evropska Sloboda!

Nakon dogovorenog nastavka saradnje sa Husrefom Musemićem, pred čelnicima  kluba Sloboda tek slijedi „pravi“ posao. Ostvarivanje projekta „Zlatna karika“ veliki je poduhvat koji vodi ka ozdravljenju Kluba i stvaranju evropske Slobode.

„Dogovoreno je da se klupska skupština održi 1. juna i očekujem da će ona proteći prema našim očekivanjima. Na skupštini će se mnogo toga pojasniti. Inače, u posljednje vrijeme imao sam mnogo kontakata i sastanaka sa gradonačelnikom Tuzle Jasminom Imamovićem koji je detaljno upoznat sa svime što podrazumijeva projekat ‘Zlatna karika’. On je istakao da će Grad učiniti sve što je u njegovoj moći da maksimalno podrži Kariku. Takođe, gradonačelnik Imamović je poručio da će gradska uprava učiniti sve da u realizaciju Projekta uključi mnogobrojne gradske privrednike i građane“, objašnjava Azmir Husić, predsjednik FK Sloboda .

Husić je nakon utakmice protiv Mladosti još odlučniji u svojim namjerama da od Kluba napravi trofejan i uspješan sportski kolektiv:

„Nakon meča protiv Mladosti u meni je proradio bosanski inat! Ovim putem poručujem svim ‘hijenama’ koje se vrte oko kluba da za njih plijena u Slobodi više nema! Spremni smo im se suprotstaviti na sve moguće načine. Mi smo zdrava sredina i ‘hijenama’ poručujem da će ih progutati evropska Sloboda!“.

(fksloboda/rtv7)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*