Poruka koju je jedan vozač ostavio drugom oduševila region

Fotografija na kojoj se vidi poruka koju je jedan vozač ostavio drugom, nakon što je udario njegov automobil, oduševila je region.

Vozač koji je napisao poruku objasnio je vlasniku drugog automobila da mu je malo “čuknuo” vozilo jer se nije dobro parkirao, i da žuri, a uz to je ostavio i broj mobilnog telefona i na kraju napisao: “Žurim, izvini”.

“Gest vozača koji vraća vjeru u ljude”, stoji u opisu fotografije koja je objavljena na Fejsbuk stranici “Dnevna doza lepog”.

Fotografija je, kako je navedeno na Fejsbuku, snimljena juče na Banovom brdu u Beogradu, a za manje od 24 sata zaradila je preko 13.500 lajkova i brdo komentara u kojima se uz, uz pozitivne reakcije i pohvale, našlo i onih koji izražavaju sumnju, prenosi B92.

“Dao mu je pogrešan broj sto posto”, stoji u jednom od komentara, dok u drugom piše: “Kad je uslikao, spalio je papir”. Iako većina korisnika ne sumnja u to da je priča istinita, čini se, ne samo zbog komentara već i zbog popularnosti koju je fotografija postigla, da je ovih dana teško povjerovati u ljudskost.

 

(Vijesti.ba)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*