Novi filmski hit u kinu Kaleidoskop: Vratio se Terminator – Genisys

Tačno trideset godina nakon što je Terminator stigao u kina, studio Paramount Pictures s ponosom predstavlja, peti nastavak ove kultne SF akcijske franšize!

Terminator – Genisys najbolje je produciran film do sada sa spektakularnim prikazom svijeta budućnosti, apokaliptičnim scenama borbi između ljudi i kiborga, harizmatičnim mladim glumcima te, naravno legendarnim Arnoldom Schwarzeneggerom i T-1000!

Godina je 2029. Džon Konor (Džejson Klark), vođa pokreta otpora nastavlja rat protiv mašina. Poslije napada na Los Angeles, Džon će se uplašiti od nepoznate budućnosti koja će se pojaviti kad TECOM špijuni otkriju novu zavjeru SkyNeta da ih napadnu sa oba fronta; iz prošlosti i iz budućnosti, što će promijeniti rat zauvijek.

Projekcije u 16:30 i 21:15, subota i nedelja u 14:00, 16:30 i 21:15

IZVORNO IME: Terminator: Genisys 3D; REŽIJA: Alan Taylor; ULOGE: Arnold Schwarzenegger, Emilia Clarke, Matt Smith, Jason Clarke, J.K. Simmons;

Sve dodatne informacije kao i rezervacije ulaznice možete dobiti putem FB stranice kina Kaleidoskop ili putem broja telefona 035 257-558.

Pored filma “Terminator – Genisys” na repertoaru kina Kaleidoskop u terminu od 19:00 sati radnim danima i vikendom od 12:00 i 19:00 sati zbog velikog interesovanja nastavlja se sa prikazivanjem komedije “Ted 2”.

(RTV7)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*