Ulaznice za utakmicu Belgija-BiH

Jednu od presudnih utakmica u kvalifikacijama za EURO 2016.  naša najbolja selekcija će odigrati protiv Belgije u Briselu, 03. 09. 2015. godine. Već sada je evidentno veliko interesovanje bh. navijača u zemlji i inostranstvu, koji žele  da prisustvuju ovom meču i pomognu „zmajevima“ da izbore povoljan rezultat.

Nakon dogovora NS/FS BiH i FA Belgije, utvrđena su sljedeća pravila koja se odnose na kupovinu ulaznica za navedenu utakmicu:

Za navijače BiH rezervisano je 3.800 ulaznica. Cijena jedne ulaznice je 30 EUR.
FA Belgije neće vršiti prodaju ulaznica za navijače BiH, te je NS/FS BiH ovlašten i nadležan za ovu aktivnost.
Zainteresovani pojedinci i organizovane grupe (udruženja navijača, agencije, firme i sl.) mogu aplicirati za odgovarajući broj ulaznica,  najkasnije do 31. 07. 2015. godine. putem email adrese: ticketing_belgium_bih@nsbih.ba
Svaki pojedinac može aplicirati za najviše pet ulaznica, uz dostavljanje fotokopije  svog  identifikacionog dokumenta (pasoša) i spiska navijača/putnika.
Organizovana grupa može aplicirati za više od pet ulaznica, s tim što treba dostaviti fotokopiju identifikacionog dokumenta (pasoša)  predstavnika grupe, te spisak svih navijača/putnika sa datumom rođenja, brojem pasoša i mjestom prebivališta, te informacijama o načinu putovanja i eventualnom smještaju u Belgiji.
Nadležna služba NS/FS BiH će razmotriti sve aplikacije do 10. 08. 2015. godine, kada će započeti prodaja ulaznica.
U skladu sa odobrenim aplikacijama, prodaja ulaznica će biti realizovana neposredno na blagajni NS/FS BiH, ili dostavljanjem na adresu, uz naknadu troškova pošte na račun aplikanta. NS/FS BiH će razmotriti mogućnost prodaje ulaznica i u Briselu, na dan utakmice.
Kontakt osoba NS/FS BiH je Dženita Sijamić, tel: 033/276-670 (email: ticketing_belgium_bih@nsbih.ba)

Sve dodatne relevantne informacije vezano za ulaznice biće blagovremeno objavljene putem oficijelne web stranice NS/FS BiH: nfsbih.ba

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*