Foto kino klub Tuzla: Sudjelujte u natječaju “Tuzla-turistička odrednica 2015”

Tuzla, na naše oči svakodnevno postaje sve poznatija turistička odrednica. Prikažimo tu novu sliku Tuzle, bitno različitu od tradicionalnih shvaćanja, i to ne samo građanima Tuzle, jer oni i imaju priliku vidjeti je uživo, nego koristeći se najsuvremenijim oblicima komunikacije tu sliku ponuditi i svima zainteresiranim u BiH i šire.
Foto kino klub Tuzla poziva ljubitelje fotografije da sudjeluju na natječaju “Tuzla-turistička odrednica 2015”.

Kako i sam naziv kaže, primarni cilj je prikazati ljepote Tuzle kroz objektiv njenih građana i svih drugih posjetitelja grada Tuzle, s naglaskom na turistički aspekt tih fotografija (što biste odabrali za prikaz raznolike turističke ponude Tuzle). To mogu biti Panonska je…zera, Slana banja, neka “oaza mira” za koju ne znaju mnogi ili čak znate samo vi, radosna igra djece al i samo osmjeh vama drage osobe u kojemu se ocrtava užitak boravka u gradu Tuzli.

Foto kino klub Tuzla vas poziva da sve fotografije i video zapise koji prikazuju bilo koji oblik turističkog života u gradu Tuzli podijele sa publikom na otvaranju izložber i projekcije fotografija “Tuzla-turistička odrednica 2015”.

Radove ( fotografije i video zapise)možete slati do 19.09.2015.godine na adresu:
variofoto@bih.net.ba koristeći se WeTransferom ukoliko se rado o većoj količini podataka.

Svečano otvaranje i projekcija bit će upriličeni 26.09.2015.godine u 20:00 sati u Sojeničkom naselju na Panonskim jezerima u Tuzli.

(TI)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*