Tuzla:Street Basketball turnir – Pan 3 na 3

U saradnji sa Omladinskim košarkaškim klubom Sloboda iz Tuzle, kompanija Carlsberg BH sa svojim brendom Pan, organizuje najveći bh. turnir u uličnoj košarci „Pan 3 na 3 – Street Basketball turnir“, koji će se održati 8. i 9. augusta na terenu TTC Telex u Tuzli.
Igra se na jedan koš po sistemu 3 na 3, a pobjednike čeka novčana nagrada u vrijednosti od 2000 KM. Prijavi svoj tim popunjavanjem prijavnice u prostorijama OKK Sloboda ili na Facebook stranici Pan BiH najkasnije do 4.8.2015. godine.

Osim turnirskog dijela, bit će održano i takmičenje u šutiranju trojki, takmičenje u zakucavanju, te brojne druge interesantne igre, a za gledaoce turnira i navijače, Pan je pripremio nagrade iznenađenja i odličnu zabavu uz FM Jam Crew i specijalnog gosta Frenkija.

Zato, ako igraš košarku, prijavi svoju ekipu, budi najbolji i osvoji 2000 KM! Na turniru mogu učestvovati samo punoljetne osobe.

„Pan 3 na 3 – Street Basketball turnir“ je samo jedan u nizu projekata koje Pan organizuje u cilju promocije košarke i podrške Omladinskog košarkaškog kluba Sloboda.

(bhbasket)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*