Spektakl na tuzlanskom Telexu: Ko protiv koga na najvećem bh.turniru u uličnoj košarci

TTC Telex u Tuzli će tokom vikenda, 8. i 9. augusta biti centar dobre zabave i sportskih dešavanja. Street Basketball Turnir PAN 3 na 3 je rezervisan za sve željne kvalitetnog takmičenja, dobre muzike, plesa i druženja.

Sa početkom u 11:00 i prvim utakmicama već od 11:30, preko nagradnog takmičenja u zakucavanju i šutanju za tri poena, pa do FM Jam Crew-a i specijalnog gosta Frenkie-a, nezaboravan vikend u Tuzli je zagarantovan.

Prijave za takmičenje u zakucavanju i šutanju za tri poena će se primati tokom samog turnira i to u subotu od 12:00 do 18:00, a za trice u nedjelju od 12:00 do 16:00. Rap i Dance Battle je također planiran, a učestvovati će moći svi zainteresovani.

PAN je za pobjednike u takmičenjima obezbijedio novčane nagrade na potrošačkoj kartici, od čega 2 000KM za pobjedničku ekipu turnira i 800KM za drugoplasiranu ekipu, 300KM za najboljeg u zakucavanju i jednak iznos za najboljeg u šutanju za tri poena. Publika će tokom trajanja turnira imati priliku da uzme učešće u različitim nagradnim igrama.

Turnir koji je naišao na sjajan odziv mlađih, a i starijih ljubitelja košarke, samo je jedna od aktivnosti koju PAN sprovodi u suradnji sa košarkaškim klubom Sloboda, a sve sa ciljem popularizacije košarke, kako u Tuzli, tako i na nivou BiH.

(bhbasket)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*