Željko Joksimović posjetio Jadranku Stojaković

Jedan od najpopularnijih muzičara sa ovih prostora Željko Joksimović posjetio je Jadranku Stojaković u penzionerskom domu u Banjaluci.

Susret je bio veoma dirljiv. Jadranka ga je dočekala u suzama. “Jadranka pa je l’ moguće da se mi tek sad upoznajemo”, rekao je Željko kad je ugledao.

Dugo su razgovarali o njenom zdravstvenom stanju a onda su naravno nastavili o muzici. ” Moraš više da radiš sa mladima, bio si sjajan mentor”, rekla mu je Jadranka. Željko je više puta kandidatima govorio da treba da slušaju kako peva Jadranka i da probaju tako da pjevaju jer je ona prva uvela specificni balkanski ukras u pjesmama koje nisu narodne.

“Bio sam zaista dirnut s jedne strane i veoma počastvovan jer sam upoznao jednu takvu zvjezdu kakva je Jadranka. Iako je bolest jako teška i onemogućava je da se kreće, čak i da dugo sjedi, ona nije klonula duhom. Naprotiv, zrači i puna je optimizma. Ja sam joj predložio da organizujemo veče njene muzike. Trenutno, ona mora najviše da leži ali čeka se terapija koja bi mogla da joj omogući da više sjedi i obećala mi je da ćemo to tada uraditi”, rekao je Željko.

Joksimović ima veliki solisticki koncert 19.08 u Banjaluci na gradskom stadionu. Priprema spektakl i time počinje veliku koncertnu turneju nakon izdavanja novog CD.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.