Odlična prilika za mlade: Lufthansa zapošljava radnike iz BiH

Lufthansa InTouch, kompanija koja je u stopostotnom vlasništvu Lufthanse i kao takva obavlja poslove vezane za podršku korisnicima na 40 različitih tržišta na preko 27 različitih stranih jezika, zapošljava radnike koji govore njemački jezik.

S obzirom da kompanija trenutno širi njemačko tržište, potreban je veći broj radnika koji su spremni doseliti se u Brno (Češka) i raditi za jednu od najpoznatijih aviokompanija na svijetu.

– Nudi se smještaj u prva 3 mjeseca kao i pomoć oko dobijanja radne i boravišne dozvole. Za obavljanje ovog posla nije potreban poseban profil ili obrazovanje, minimalno što kandidati moraju ispunjavati je SSS, smjer nije bitan jer obrazovanje i priprema za izvršenje ovog posla se vrši internim školovanjem. Bitno je da aplikant govori odlično njemački i vrlo dobro engleski jezik, a dokaz o završenim kursevima stranih jezika nebitan je jer testiranje istog se radi kroz razgovor sa kandidatima – ističe se u objavljenom konkursu.

Osnovna plata iznosi 19500 čeških kruna, što je oko 750 eura. Pored osnovne plate se u prvih 6 mjeseci dobija fiksni bonus od dodatne 2 hiljade čeških kruna i bonovi za hranu za svaki dan proveden na poslu 90 čeških kruna. Velika prednost ovog posla je što se nakon 6 mjeseci dobija zvanična iskaznica Lufthanse koja omogućava putovanje svim aviokompanijama sa popustom i do 90 posto.

Ukoliko ste zainteresirani za rad u ovoj aviokompaniji ovdje možete pronaći više informacija i aplicirati na konkurs.

(Faktor.ba)

Jedan komentar

  1. Pozdrav,
    kako da i gdje da apliciram za ovaj rad sa Lufthansom u Ceskoj?

    Hvala unaprijed

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*