Centar Tuzle bogatiji za savremeno opremljen fitness centar “Body Control”

Ako tražite čist, nov i moderno opremljen prostor, bogat izbor sadržaja, očekujete stručni savjet i lični program, prijateljsko okruženje, osvježenje uz hladan sportski napitak, a želite oblikovati svoje tijelo, skinuti suvišne kilograme, povećati mišićnu masu ili se jednostavno želite relaksirati i zdravije živjeti, dobro došli u Fitness centar Body Control.

“Želja nam je da svim zainteresiranim klijentima pomognemo savjetom i podrškom u postizanju bolje forme, kondicije, te općenito zdravlja. Naše stručno osoblje, zajedno s klijentima, kreirat će vježbe i programe koji stimuliraju, motivišu, te u konačnici donose željene rezultate. Ukoliko klijenti vole vježbati uz stručni monitoring naših instruktora kreirali smo i nekoliko programa. Iza nas je mnogo truda i rada, ali u konačnici smo izuzetno zadovoljni rezultatom koji možemo ponuditi svim građanima Tuzle i onima koji boravak u našem gradu žele iskoristiti da vježbaju u našem fitness centru”, istakao je vlasnik trenutno najmodernijeg fitness centra u Tuzli, dr. sc. Jasmin Zahirović.

“Body control” nalazi se u strogom centru Tuzle, na adresi: Islamski centar – Turalibegova br. 25A. Više informacija možete saznati putem zvaničnig web portala BodyControl.ba.

Svim zainteresiranim klijentima fitness centar je na raspolaganju već od danas, a  instruktori pozivaju sve one koji žele da navrate i da se informišu.

(Tuzlanski.ba)

|

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*