Počinju kursevi Agora centra: Učite strane jezike za samo 10 KM mjesečno!

UG Agora, društveno-edukativni centar za otvoreno obrazovanje i cjeloživotno učenje poziva zainteresovane građane/ke da se uključe u jesenji ciklus edukativnih aktivnosti. Na osnovu ispitanih potreba u zajednici, Agora centar, za djecu i odrasle, u ovom ciklusu organizuje:

– Kurs općeg engleskog jezika (početni, osnovni i srednji stepen)

– Kurs poslovnog engleskog jezika (osnovni i napredni nivo)

– Kurs njemačkog jezika (početni, osnovni i srednji stepen)

– Kurs italijanskog jezika (početni stepen i osnovni stepen)

– Kurs turskog jezika (početni stepen)

– Kurs informatike (početni stepen)

– Kurs gitare (početni i napredni stepen)

– Kurs klavijatura (početni stepen)

Svi kursevi će biti realizovani u periodu od oktobra do kraja decembra 2015. godine. Časovi u trajanju od 90 minuta će se održavati dva puta sedmično u popodnevnim terminima koji će biti naknadno dogovoreni po isteku roka za prijave, a najkasnije do kraja kraja septembra.

Zahvaljujući aktivistima koji su uključeni u realizaciju edukativnih programa i donatorima koji podržavaju rad Agora centra, polaznici participiraju u pokrivanju troškova organizacije kurseva u manjem procentu, kako slijedi:

– mjesečna participacija za kurseve njemačkog jezika za odrasle iznosi 15 KM, a istu je potrebno platiti prilikom prijave u jednom obroku (ukupno 45KM).

– mjesečna participacija za kurseve engleskog jezika, kurs informatike, i kurs gitare iznosi 10,00KM, a istu je potrebno platiti prilikom prijave, u jednom obroku (ukupno 30KM)

– mjesečna participacija za kurseve turskog, italijanskog jezika, kurs klavijature, te kurseve engleskog i njemačkog jezika za djecu iznosi 8 KM, a istu je potrebno uplatiti prilikom prijave, u jednom obroku (ukupno 24KM).

Svi zainteresovni građani/ke mogu izvršiti prijavu putem popunjavanja PRIJAVNOG OBRASCA ili lično u Agora centru u Simin Hanu svakog radnog dana u periodu od 08:00 do 17:00 časova.

Rok za prijem prijava je 23. septembar 2015. godine, ili do momenta popunjavanja raspoloživih mjesta.

Uplatom participacije, učesnici osiguravaju mjesto u grupi za učenje. Broj mjesta je ograničen.

UG Agora je društveno edukativni centar za otvoreno obrazovanje i cjeloživotno učenje, smješten u Simin Hanu, koji građanima nudi priliku da kroz edukativne, drušvene, sportske i kulturne aktivnosti unaprijede svoje vještine i znanja, a samim time i uslove življenja u zajednici u kojoj stanuju. Udruženje građana Agora djeluje uz podršku Fondacije tuzlanske zajednice, ABF Vastra Gotland, Olof Palme centra, Općine Tuzla, BH Telecom-a.

Za sva dodatna pitanja molimo Vas da nas kontaktirate na e-mail: agora@agoracentar.org ili na telefon broj 035/312-930.

(Tuzlainfo.ba/RTV7)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.