Vugdalić prijeti bivšim rukovodstvima: Ne podmećite Slobodi, tražit ćemo reviziju poslovanja!

Kako piše zvanična klupska stranica FK Sloboda, direktor kluba Sabahudin Vugdalić, već je počeo provoditi  zahtjevan i odgovoran posao dobijanja licence za takmičarsku sezonu 2016/17.
Pripreme dokumentacije za prvi dio aplikacije za licencu 2016/17 (rok 15.11… zatim 20.12,  pa 28.02. i zadnji set 31.03.2016.) u punom su jeku i pored, kako je navedeno, brojnih problema koje stvaraju stari dugovi i “uporno podmetanja klipova”

-Što nam više postavljaju klipove, nama je lakše. Ti isti se boje dokumentacije koju su za sobom ostavili. Zanimljivo upravo oni koji su od Slobode lijepo živjeli sada šalju presude i anonimne prijave kao na traci. Neće da shvate da mi možemo tražiti reviziju poslovanja 2001/2012 a onda ne bih bio u njihovoj koži. Poruka za njih je: Ne dirajte nas, ne kočite FK Sloboda, jer ona nije ni vaša ni naša, ona je institucija koja se voli i traje još malo pa 100 godina! Na žalost, sav financijski teret je na plećima predsjednika Husića, ali na sreću za Slobodu  pa da je on tu i ne zaboravite: Mi sada odgovorno vodimo Klub – poručio je Vuhdalić neiminenovanoj klupskoj opoziciji.

(Tuzlainfo.ba)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*