“Centralno grijanje”poziva korisnike da preko svojih upravitelja rješavaju probleme grijanja u stanovima

Preduzeće ”Centralno grijanje” d.d. Tuzla je počelo sa zvaničnom sezonom grijanja 2015/2016. Tokom tehnološke probe sistema daljinskog grijanja i zvaničnog početka sezone grijanja evidentiran je određeni broj poziva korisnika grijanja koji su prijavljivali određene probleme u funkcioniranju sistema kućne instalacije grijanja, odnosno prijavljivano je da pojedini radijatori u stambenim jedinicama ne griju.

Iako preduzeće ”Centralno  grijanje” d.d. Tuzla nije nadležno za kućnu instalaciju grijanja u objektima, izlaskom na određene lokacije  ustanoviljeno je da se radi o neispravnim radijatorima ili pojavama zraka u instalaciji koji onemogućava pravilnu funkciju zagrijavanja. Pozivi su bili upućivani sa različitih lokacija i različite spratnosti objekata.

Preduzeće Centralno grijanje Tuzla i dalje stoji na raspolaganju svojim korisnicima i upraviteljima objekata koji su nadležni za rješavanje problema na kućnoj instalaciji grijanja unutar objekata, te  poziva  korisnike da preko svojih upravitelja rješavaju ove probleme.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*