Miloševićeva supruga Mira javno optužena za ubistvo Ivana Stambolića!

Biljana Srbljanović, dramaturg iz Srbije stala je u specifičnu odbranu modne blogerke Zorane Jovanović, koju su pokušavali ismijavati u jednoj televizijskoj emisiji o upravo završenom Sajmu knjiga u Beogradu. Pažnju javnosti privuklo je ono što je Srbljanović rekla o Mirjani Marković, supruzi ratnog zločinca Slobodana Miloševića, prenosi novinska agencija Patria.

“Zbog čega kamera nije prošetala do štanda gde se prodaje knjiga “jedne druge modno osviještene autorke, Mirjane Marković”, upitala je Srbljanović autore emisije.

“Zašto ovi muškarci nisu tamo pitali one sebi ravne – zbog čega dajete teško zarađen novac na opasan i podmukao projekat kojim se opravdava zločin, relativizira pravosudni sistem države i sa odobravanjem gleda na ubistvo, kao najnormalnije sredstvo političke borbe?”, upitala je Biljana Srbljanović i dodala:

“Pa bolje da je (Jovanovićka) poznata po mejkapu nego po jami živog kreča u koju je bacala leševe ljudi koje je likvidirala.”

Bilo je to podsjećanje na brutalno ubistvo srbijanskog političara i kritičara Miloševićeve vlasti Ivana Stambolića, za što se i dalje sumnjiči bračni par Milošević. Naime, nakon svirepog ubistva na Fruškoj gori, Stambolićev leš je posut živim krečom i zakopan na skrivenom mjestu.

Ivan Stambolić pao je u nemilost porodice Milošević nakon što je usred rata posjetio opkoljeno i srušeno Sarajevo.

Nekim slučajem, Stamboliću će porodica 5. novembra obilježiti rođendan. Naredbodavci njegovo ubistva nikada nisu kažnjeni.

(Patria)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*