MTV premijera spota “Meni je dosta” tuzlanskog benda Punkart

Tuzlanski bend Punkart postoji još od 1998. godine. Pored pet izdatih albuma, bend je prepoznatljiv BH publici, i mnogo šire, po energičnim i drugačijim live nastupima. Uvijek pozitivni, do srži iskreni kroz svoje tekstove pokušavaju objasniti teme koje ih dotiču.
Uz pomoć Udruženja „Tuzla Uživo“ (www.tuzlalive.org), koje je već 15 godina aktivno u polju razvoja muzičke scene, video spot Punkarta za pjesmu “Meni je dosta” je dobio premijeru na MTV Adria, jednoj od najgledanijih muzičkih TV kuća.
MTV premijera spota “Meni je dosta” je ujedno i najavni singl za album koji je u finalnoj fazi pred izdavanje. Album pod nazivom “Ovo nije za tebe!” će imati deset pjesama koje su kompilacija nikada ne objavljenih uredaka, a obuhvataju period od samog osnivanja grupe do danas. Materijal je sniman u studiju „Pogon“ gdje produkciju potpisuje tuzlanski producent Dražen Mulaosmanović.
Cover (omot) albuma potpisuje Mirko Ilić (http://bit.ly/1l8bYXe), istaknuti grafički dizajner sa sjedištem u New Yorku, koji je u svojoj karijeri radio covere albuma grupama: Prljavo Kazalište, Azra, Film, Bijelo Dugme, Parni Valjak.

(RTV7/”Tuzla live”)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*