Pet poena Teletovića u porazu Sunsa od Cavaliersa

Phoenix Sunsi za koje nastupa bh. reprezentativac Mirza Teletović, poraženi su od Cleveland Cavaliersa rezultatom 101:97.

Mirza Teletović je na parketu proveo nešto više od 11 minuta i za to vrijeme ubacio pet poena, a imao je i jednu asistenciju, te jedan skok. Irving je sa 22 poena vodio Cavse do trijumfa, dok je JR Smith ubacio 17, a Love 16 poena. LeBron James je imao na kraju svega 14 poena. U domaćem timu Warren je sa 23 poena bio najefikasniji.

Golden State Warriorsi porazili su Sacramento Kingse kod kuće 122:103. Ovo im je 29. pobjeda u 30 odigranih utakmica ove sezone. Njihova šuterska nadmoć ponovo je bila viđena sinoć. Pogodili su 20 trica, a posebno su bili impresivni u trećoj četvrtini koju su dobili s 18 razlike.

Brooklyn Netsi iznenadili su Miami Heat na gostovanju 111:105 i tako stigli do svoje devete pobjede u sezoni u 31 utakmici. Čovjek odluke bio je Wayne Ellington koji je utrpao Heatu sedam trica iz devet pokušaja i tako odveo Netse do rijetke pobjede ove sezone. Završio je s 26 poena i sedam skokova.

(Vijesti.ba)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*