Saznajte kako jednostavno ukloniti boju od (crvenog) laka na noktima

Nakon što se skinuli lak s noktiju na njima je, posebno uz rubove, ostalo još dosta razmrljane boje koju ste vaticom usput proširili i po prstima • Donosimo super trik kako jednostavno noktima vratiti njihov prirodan look.

Trudite se svaki dan imati predivne nalakirane nokte, no spremanje kuće, pranje suđa, prozora, pranje bebine zaflekane robice ostavlja ružne tragove na vašim noktima. Lak se skida i guli, premazujete ga drugim slojem, no već slijedeći dan nokti su opet spremni za uređenje.

Crvena boja sada je apsolutan in, sve je oko nas crveno i ta se moda odražava i na vašim noktima, no skidanje crvenog laka, da ne govorimo i o ostalim tamnim nijansama, ostavlja tragove i nakon skidanja. Naravno, sve se može skinuti još jednom turom acetona, no postoji još jedan manje abrazivan trik za vašu kožu i vaše nokte. Zove se – zubna pasta!

Najbolji će učinak dati zubna pasta za izbjeljivanje zubi, no može poslužiti i obična pasta i stara četkica koju sigurno imate negdje sačuvanu u kući. Ili ona četkica s kojom i inače perete nokte i mrlje na odjeći.
Dakle nakon što se skinuli lak s noktiju, a na njima je, posebno uz rubove, ostalo još dosta razmrljane boje koju ste vaticom usput proširili i po prstima, istisnite malo zubne paste i nježno je utrljajte na obojana područja. Ovisno koliko je boje ostalo i o kakvoj je boji riječi, toliko će vam biti potrebno trljanja. No vjerujte trik je odličan i ako iz prve nije uspio, slobodno utrljajte još malo paste, lagano umasirajte rukom, ili se poslužite starom četkicom koja će bolje ući u rubove. Prste nakon toga dobro isperite i imat ćete lijepe i sjajne nokte – spremne za neku novu boju (prozirnu) laka ili za prirodan look.
Tako jednostavno i lagano.
Screenshot_26
(Index.hr)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*