Subvencionirani edukativni kursevi u Agori

UG Agora, poziva zainteresovane građane/ke da se uključe u subvencionirani program edukacija. U proljetnom ciklusu građani se mogu uključiti na sljedeće kurseve:

– Kurs engleskog jezika (početni, osnovni i srednji stepen)

– Kurs njemačkog jezika (početni, osnovni i srednji stepen)

– Kurs italijanskog jezika (početni stepen i osnovni stepen)

– Kurs turskog jezika (početni i osnovni)

– Kurs informatike (početni stepen)

– Kurs gitare (početni i napredni stepen)

– Kurs klavijatura (početni i napredi)

Svi kursevi će biti realizovani u periodu od marta do kraja maja 2016. godine. Časovi u trajanju od 90 minuta će se održavati dva puta sedmično u popodnevnim terminima koji će biti naknadno dogovoreni po isteku roka za prijave, a najkasnije do kraja 05.marta.

Zainteresovni građani/ke mogu izvršiti prijavu putem popunjavanja obrasca prijave najkasnije do 28.02.2016. godine ili do momenta popunjavanja raspoloživih mjesta.Uplatom participacije, učesnici osiguravaju mjesto u grupi za učenje. Broj mjesta je ograničen.

Ponuđene edukacije u proljetnom ciklusu su subvencionirane, što znači da Agora centar pokriva 60-80% troškova pune cijene kursa, dok polaznik plaća ostatak. Za učešće na kursevima polaznici participiraju u sljedećim iznosima:

– mjesečna participacija za kurseve engleskog, italijanskog i turskog jezika za odrasle iznosi 10KM mjesečno, a istu je potrebno uplatiti prilikom prijave, u jednom obroku (ukupno 30,00KM);

–        mjesečna participacija za kurseve njemačkog jezika za odrasle iznosi 15KM mjesečno, a istu je potrebno uplatiti prilikom prijave, u jednom obroku (ukupno 45,00KM);

–        participacija za kurs informatike za odrasle iznosi 30KM, te je potrebno uplatiti prilikom prijave

–        mjesečna participacija za muzičke kurseve (gitara i klavijature) za djecu i odrasle iznosi 10KM mjesečno, a istu je potrebno uplatiti prilikom prijave, u jednom obroku (ukupno 30,00KM);

–        mjesečna participacija za kurseve engleskog, njemačkog, turskog, italijanskog jezika, informatike za djecu iznosi 8,00 KM, a istu je potrebno uplatiti prilikom prijave, u jednom obroku (ukupno 24,00KM).

Subvencionisane obuke su kreirane sa ciljem stvaranja prilika za neformalno obrazovanje građana kao načina za izgradnju bosanskohercegovačkog društva znanja.

(UG Agora/RTV7)

 

 

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*