Nova opcija na Facebooku učinit će vaš rođendan nepodnošljivim

Facebook ponovo sprema iznenađenje za svoje korisnike koje će ljudima dozvoliti da nekome čestitaju rođendan i putem videa, a ne samo porukama.

Društvena mreža predstavila je „kameru za rođendan“ koja korisnicima omogućava da snime video u trajanju od 15 sekundi kojim će prijateljima poželeti sretan rođendan. Ove video čestitke biće moguće i postovati direktno na njihovu profilnu stranicu.

Ako je nekom od vaših prijatelja danas rođendan, jednostavno kliknite na boks u koji bi normalno postavili svoje čestitke i trebalo bi da vidite plavo polje ispod prostora za tekst na kom piše „Record a birthday video“.

Klikom na njega, aktiviraće se zadnja kamera telefona i snimanje čestitke može da počne. Po završetku, Facebook će video uploudovati na svoje servere kako bi bio spreman za djeljenje..

Društvena mreža je u posljednje vrijeme primjetila da prosti postovi kojima jedni drugima čestitamo rođendan izgledaju isuviše generički i nedovoljno intimno, a nova funkcija bi trebalo da pomogne da ljudi postanu kreativniji.

Servis je trenutno dostupan samo korisnicima iOS uređaja, a uskoro bi i vlasnici Android uređaja trebalo da dobiju mogućnost za slanje ovih jedinstvenih čestitki.

Naravno, na ovoj društvenoj mreži postoje i oni koji vam neće poželeti rođendan, a sada postoji način da otkrijete ko su vam najveći neprijatelji na Facebooku.

(Fokus.ba)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*