Sutra u BiH oblačno sa kišom

Sutra u Bosni i Hercegovini oblačno vrijeme. U Bosni će padati kiša u nizinama, na planinama snijeg. U Hercegovini prije podne su moguće slabe padavine. Vjetar sjevernog smjera, uglavnom umjerene jačine. U Hercegovini i zapadnim područjima Bosne se očekuje jak vjetar. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 1 i 6°C, na jugu od 5 do 9°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 5 i 11°C, na jugu od 11 do 15°C.

U ponedjeljak, 14.03.2016., u Bosni oblačno vrijeme sa kišom u nizinama, a u višim područjima sa snijegom.

U jutarnjim satima snijega ili susnježice može biti u nizinama u Krajini, zapadnim i centralnim područjima. U Hercegovini pretežno oblačno i bez padavina. Vjetar sjevernog smjera, uglavnom umjerene jačine. U Hercegovini i zapadnim područjima Bosne se očekuje jak vjetar.

Krajem dana vjetar će oslabiti. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 1 i 5°C, na jugu od 5 do 9°C. Najviša dnevna temperatura zraka između 3 i 8°C, na jugu od 10 do 13°C. U utorak, 15.03.2016., u Bosni i Hercegovini oblačno vrijeme.

Vjetar slab do umjerene jačine sjevernog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između -3 i 2°C, na jugu od 3 do 7°C. Najviša dnevna temperatura zraka između 4 i 9°C, na jugu od 10 do 13°C.

(RTV7)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*