Novi “Nostradamus” predviđa: Treći svjetski rat počinje za tri mjeseca, u maju udar asteroida

Pastor Ricardo Salazar tvrdi da je novi Nostradamus te je prorekao kako će asteroid udariti u Zemlju, da će početi treći svjetski rat, te da će Isus Krist sići s neba.

Ukoliko ste se nadali boljoj 2016. godini, onda ćete se prema predviđanju Ricarda razočarati. U videu koji je snimio uputio je panični apel ljudima da kupuju hranu, vodi u lijekove za najmanje godinu dana.

Također, tvrdi kako će izbiti treći svjetski rat tri mjeseca nakon što Evropa zatvori granice za imigrante. Upravo izbjeglička kriza bit će uzrok nemira u svijetu. Prema njegovom predviđanju, nakon Evrope granice će zatvoriti i druge zemlje, a u SAD-u će biti opsadno stanje.

Na proljeće 2016. godine Kina će napasti Japan. U aprilu će jedna zvijezda postati veoma vidljiva i svjetlija svaku noć, a potom će Rusija potvrditi da asteroid dolazi.

Od 15. do 17. maja 2016. godine: U 2:20 sati ujutro asteorid od 5,6 milja udarit će u obalu Portorika. To će uzrokovati zemljotrese širom svijeta i cunami što će dovesti do smrti 1,2 milijarde ljudi.

Potom će vulkani širom svijeta eruptirati. U atmosferu će biti poslan visoki oblak pepela koji će blokirati sunce i uzrokovati jednogodišnje ledeno doba, te će veliki dio Californije nestati.

“Treći svjetski rat izbit će kada Rusija i Kina napadnu oslabljenu Ameriku 16. juna 2016. godine”, rekao je ovaj samoprozvani prorok.

Rusija i Kina će pobijediti u tom ratu i kineski jen će biti nova globalna valuta. Krajem 2018. ili početkom 2019. godine, Rusija će napasti Izrael. U 2020. godini silazi Antihrist na Zemlju, a 2023. godine Isus Krist dolazi drugi put i spašava nas.

Pastro Salazar je i ranije imao predviđanja poput zemljotresa od 10,2 stepeni koji će udariti SAD i Japan 22. jula, te udar meteora koji će spržiti trećinu šuma svijeta, što se srećom nije dogodilo.

(Klix.ba)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*