Potpisan reprogram duga za FK Sloboda, nema više smjetnji za nastup na međunarodnoj sceni

Fudbaleri tuzlanske Slobode nalaze se u Međugorju gdje se pripremaju za utakmicu sa Veležom, a direktor kluba Sabahudin Vugdalić u Sarajevu je prije nekoliko trenutaka Nogometnom savezu Bosne i Hercegovine predao komplatnu dokumentaciju vezano za reprogram duga FK Sloboda nakon što je ista potpisana u sjedištu Porezne uprave FBiH u Sarajevu od strane predstavnika našeg kluba.

“Reprogram je potipsan, također je i napravljen finsnsijski kriterij i predato sve Nogometnom savezu BiH za dobijanje licence za nastup na međunarodnoj sceni” kazao je za Tuzlanski.ba direktor Kluba Sabahudin Saša Vugdalić. Uz Vugadlića potpisivanju reprograma prisustvovao je i predsjednik Skupštine FK Sloboda Kemal Kurević.

Uprava FK Sloboda na čelu sa prvim čovjekom Azmirom Husićem iskreno se nada da će Grad Tuzla podržati stvaranje jakog i evropskog kluba, te da će gradske strukture ispuniti prethodno dato obećanje da će pratiti Klub na putu evropske Slobode u reprogramu poreskog duga koji se skupljao proteklih 18 godina.

(Tuzlanski.ba)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*