NLB Banka: Dodatnih 10% popusta

NLB Banka d.d. Sarajevo je i ovaj put za svoje vjerne klijente obezbjedila posebne pogodnosti prilikom plaćanja usluga. U saradnji sa portalom e-kupi.ba obezbjeđeno je  dodatnih 10% popusta za plaćanje VISA, MasterCard i Maestro karticama NLB Banke, a omogućeno je i plaćanje do 12 rata uz MasterCard Charge karticu NLB Banke.

Popusti se mogu ostvariti i na akcijske cijene, a e-kupi.ba je dodatno snizio cijene tehnike, kućanskih aparata, alata, parfema i drugih proizvoda. Dovoljno je da u najvećoj internet trgovini u BiH odaberete minimalno jedan od 254.000 proizvoda, željeni artikal dodate u korpu, odaberete način plaćanja sa popustom ili plaćanje na rate i završite svoju kupovinu.

Popust se ostvaruje tako što se u zadnjem koraku kupovine kod izbora plaćanja ukuca kod za popust:  „NLB10“ i pritisne dugme „primjeni kod“, te se iznos kupovine umanjuje za 10%.

Na ovaj način NLB Banka d.d. Sarajevo želi da svojim klijentima pruži najbolje uslove kupovine iz udobnosti vlastitog doma plaćajući karticama NLB Banke.

(RTv7)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*