Miligram će na koncertu 23. aprila u Tuzli promovisati pjesmu „100% „

U susret koncertu Miligramovci završavaju novu pjesmu pod nazivom 100% koja će premijerno  biti izvedena na koncertu 23. aprila u tuzlanskoj dvorani Mejdan.

Nakon nedavne posjete  Tuzli grupe Miligram, kada su ostavili veoma dobar dojam, ovoga puta na koncertu daruju novi singl pod nazivom “100%” . Za pjesmu “100%” svi koji su je čuli kažu da će biti veliki hit. Članovi benda  ističu zadovoljstvo činjenicom da će  tuzlanska publika biti dio toga.

“U Tuzli smo prošli put imali spektakularni koncert koji nam je ostavio veoma lijepe utiske i dao energiju da i dalje radimo ovo što volimo,te s publikom razmijenjujemo pozitivnu vibru.Miligram je i na ovom albumu nastavio saradnju sa našim najpopularnijem glumcem i dobitnikom Večernjakovog pečata za ličnost godine u BiH  Enisom Bešlagićem u spotu za pjesmu Sigurica ,koji je oduševio publiku u cijelom regionu”, ističu iz Miligrama. Dodaju da u gradu soli vlada veliki interes za koncert grupe MILIGRAM, a sve one koji vole muziku ovog benda i žele da ih upoznaju pozivaju da se uključe u nagradnu igru koja se realizira na FB stranici KONCERTI -Beral music. Ulaznice za koncert su u prodaji : Cd Šop Mido Tuzla  ulična prodaja www. Kupikartu.ba i Lukavac travel –Lukavac.

 

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*