Crveno – crni idemo srcem do pobjede !

Tuzla danas diše plućima Slobode. Tuzlake raduju činjenice da će na domaćem terenu fudbaleri Slobode igrati uzvrat protiv Željezničara. Dodatna čar ovom sportskom događaju, koji je izazvao i veliku medijsku pažnju, su reflektori na tuzlanskom stadionu “Tušanj”, koji će se nakon decenije ponovo upaliti i obasjati stadion, igrače i navijače.

Građani, navijači, rukovodstvo FK “Sloboda”i JU Gradski stadion”Tušanj” putem Facebooka pozivaju da se podrže Slobodini momci do pobjede.

Prenosimo njihove poruke i na taj način i RTV7, koja će i večeras biti uz Slobodu, bodrimo naše Crveno-crne:

“19:30 sati : Najveća podrška dolazi nakon najtežeg poraza, pokažimo vjernost na tribinama! Srcem i dlanovima podržimo naše momke, srcem do pobjede!”, JU Gradski stadion Tušanj.

“Budućnost se stvara onim što uradite danas, ne sutra”. Vidimo se na Gradskom stadionu Tušanj – Podržite nas večeras od 19:30 sati! “Srcem do finala!”, poručuje Denis Bašić, majstor fotografije. Kako Denis Bašić vidi stadion kroz objektiv možete vidjeti na fotografiji uz ovaj tekst.

Na Facebook stranici Slobode je čak napravljena i igrica, na kojoj posjetioci mogu sami prognozirati rezultat Sloboda: Željezničar.

SRETNO CRVENO-CRNI !

(RTv7)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*