Sloboda danas protiv Drine: Musemić bez važnih prvotimaca

FK Sloboda danas na stadionu Tušanj dočekuje Drinu u susretu u kojem su Crveno – crni apsolutni favoriti.

“Mi smo apsolutni favoriti i od toga ne bježimo. Prihvatamo tu ulogu i nadam se da ćemo to i opravdati na terenu. Istina, protiv Drine neću računati na nekoliko prvotimaca, ali mi u ekipi imamo dovoljan broj fudbalera koji mogu zamijeniti odsutne”, istakao je Husref Musemić, šef struke Crveno – crnih.

Protiv Zvorničana neće igrati kartonirani Ivetić i Veselinović, a najvjerovatnije je da će meč propustiti i povrijeđeni Oradić i Stjepanović. Musemić planira od prve minute dati šansu Pršešu u veznom redu, te još nekolicini rezervista.

Šef struke našeg tima naglašava da je vrijeme između utakmica protiv Olimpica i Drine dobro iskorišteno za sve ono što Crveno – crne očekuje u narednom periodu.

“Već u srijedu idemo Travniku i pred nama je ponovo gust raspored. U 15 dana odigraćemo pet utakmica. Što se prvenstva tiče, u zadnja četiri kola sve je otvoreno i moguće. Možemo ostati bez Evrope, ali i osvojiti duplu krunu. Ko preživi pričaće”, zaključuje Musemić.

Dodajmo da će se pred početak večerašnje utakmice publici na Tušnju predstaviti svi klubovi RSD Sloboda. Defile crveno – crne porodice započeće od 17:15 sati.

Utakmica Sloboda – Drina igra se sutra (subota, 30. april) na Gradskom stadionu Tušanj sa početkom od 18 sati.

(TI)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*