FOTO: U Tuzli odigrana “Mini liga šampiona”.

Nakon Sarajeva, Mostara i Banja Luke, i Tuzla je danas imala čast ugostiti “Mini ligu šampiona”.

Radi se o sportskom događaju koji je okupio oko 400 najmlađih zaljubljenika u fudbal, a koji je organizovan  pod pokroviteljstvom UEFA-e, te uz sponzorsku podršku UniCredit Bank, MasterCarda i HTC-a. Podršku u organizaciji pružili su i Nogometni/fudbalski savez Bosne i Hercegovine, te grad Tuzla.

Mini ligu šampiona svečano su otvorili načelnik Općine Tuzla Jasmin Imamović i košarkaški reprezentativac BiH Mirza Teletović.

Mili ligu šampiona svečano su otvorili načelnik Općine Tuzla Jasmin Imamović i košarkaški reprezentativac BiH Mirza Teletović.

| Preuzeto sa: http://tuzlanski.ba/mini-liga-sampiona-preko-400-djecaka-djevojcica-uzivalo-u-vrhunskoj-zabavi-fotovideo/

Na 15 Fun Football stanica, mališani su odmjeravali snage u različitim fudbalskim vještinama, uz pratnju i asistenciju oko 100 trenera i asistenata. Osim sportskog dijela, prisutni mališani uživali su i u čitavom nizu kreativnih i edukativnih radionica.

Na kraju ove sportsko-zabavne manifestacije, svi učesnici su proglašeni pobjednicima i svima su podijeljene medalje koje će ih podsjećati na ovaj dan ispunjen veseljem i smijehom. U foto galeriji pogledajte dio današnje atmosfere.

(RTV7)

 

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*