Dirljiv i veličanstven doček Ivice Osima u Grazu

Ivica Osim, legenda Želje, ikona jugoslavenskog nogometa, ali i idol navijača Sturma prije šest dana napunio je 75. rođendan.

Navijači Sturma, kluba koji je Štraus s Grbavice vodio od 1994. do 2002. Godine potrudili su se da na veličanstven način čestitaju rođendan najvećem treneru koji je ikad vodio klub iz Graza.

Osim je prisustvovao utakmici 35. kola austrijske Bundeslige između Sturma i Mattersburga, a navijači su cijeli stadion prekrili transparentima njemu u čast da bi nakon toga priredili spektakularnu bakljadu njemu u čast.

Na najvećem transparentu pisalo je: “Sretan rođendan legendo. Volimo te, Ivane”.

Teško bolesni Osim jedva je hodao prema sredini travnjaka, no kad se cijelim stadionom zaorilo ”Ivica Osim”, nije mogao sakriti smješak i sreću.

Sturm je na svojim službenim stranicama objavio video dočeka, a dirljive su bile poruke zahvale Osimu ispod priloženog video uratka.

“Ono što je Osim napravio bilo je nemoguće”, “Nitko s klubom to nije napravio”, “Ne mogu prestati plakati, to je najveći trener kojeg smo ikada imali”, samo su neki od komentara navijača Sturma.

Osim je dva puta sa Sturmom bio prvak, a osvojio je i jedan Kup. Koliko su ti rezultati posebni, dokazuje podatak da je najbolji rezultat Sturma prije Osimovog dolaska u Graz bilo jedno drugo mjesto.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*