FK Sloboda: Danas se priključuju četiri nova igrača

Nogometaši tuzlanske Slobode jučer su doputovali na Kupres gdje će obaviti prvi dio priprema.
Ekipa portala Spotsport.ba posjetila ih je jutros, a zabilježili su veoma dobru atmosferu koja sigurno može radovati sve navijače Slobode koji i u narednoj sezoni očekuju uspješnu sezonu svog kluba.

Ekipi se jutros priključio i mladi reprezentativac naše zemlje Asim Zec koji je jučer dogovorio saradnju sa Tuzlacima, a šef stručnog štaba Husref Musemić sa svojim pomoćnicima na raspolaganju ima ukupno 18 igrača.

Danas će se ekipi priključiti tri nova lica Aldin Džidić, Mahir Karić i Dejan Martinović, dok je današnji trening propustio defanzivac Ivan Kostić.

“Kostić je izvadio zub te će danas biti na drugom treningu. Situacija je dobra, imamo kostur ekipe, čekamo ova tri igrača da se priključe danas i to je to trenutno. Dario Tomić nije sa nama, on je trebao jučer doputovati sa ekipom, međutim kada smo ga nazvali rekao je da neće ići. On je za mene prekrižen i ne računamo na njega. Bit će sigurno još neko novo ime, ali mi ne žurimo, želimo osvježiti ekipu, a isto tako i dobro se spremiti”, kazao je Musemić za SportSport.ba.

Kako smo saznali, u Slobodi ciljaju na dovođenje lijevog beka, ali Musemić nam nije otkrio koji su igrači eventualno u opticaju za tu poziciju.  Tuzlaci će na Kupresu boraviti do četvrtka kada će nakon jutarnjeg treninga put kući, dok će u petak imati slobodan dan. Već u subotu putuju na pripreme u Sloveniju.

(TI)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*