Na Panonskim jezerima, za vikend Family day

U Tuzli će se 5. i 6. jula na Panonskim jezerima održati drugi po redu Family day – projekat koji je prošle godine na jednom mjestu okupio veliki broj posjetitelja i turista. Family day je jedinstven odgovor na povećanu potragu za informacijama, proizvodima i uslugama koje mogu pozitivno utjecati na poboljšanje kvalitete života.

Manifestacija koja je privukla brojne učesnike, posjetitelje, znatiželjnike, sportiste, djecu i odrasle, a svi su događaj posjetili sa istim ciljem – sačuvati vrijednost porodice.

Na kompleksu Panonskih jezera smjenjivat će se različiti edukativno-zabavni programski sadržaji namijenjeni svim generacijama. U dva dana trajanja posjetiteljima će se na zanimljiv i zabavan način predstaviti vrhunske kompanije sa svojim proizvodima i uslugama.

Na Panonskim jezerima, omiljenom okupljalištu brojnih građana Tuzlanskog kantona kao i cijele Bosne i Hercegovine, koje će za vrijeme trajanja Family day-a biti u potpunosti rezervisano za zabavu i druženje, smjenjivat će se interaktivne igrice za djecu, različiti performansi mladih umjetnika, muzički nastupi, kao i sportski repertoar.

(RTV7)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*