Preokret: Messi spreman da se vrati u reprezentaciju Argentine

Lionel Messi, jedan od najboljih fudbalera današnjice spreman je da se vrati u dres reprezentacije Argentine, saopštili su iz njegove press službe.

Ovih dana u Barceloni je boravio i Edgardo Bauza, novi selektor reprezentacije Argentine koji je u Španiju došao upravo sa ciljem da razgovara sa Messijem o njegovom povratku u dres sa državnim grbom.

“Mnogo stvari se motalo u mojoj glavi u noći finala Copa Americe i donio sam ozbiljnu odluku da se oprostim, ali moja ljubav prema mojoj zemlji i dresu reprezentacije je prevelika. Zahvaljujem se svima koji su željeli da nastavim igrati za Argentinu. Nadam se da ćemo uspjeti da im ponudimo nešto čemu će iskreno radovati”, poručio je Messi preko svoje službe za odnose sa javnošću.

Bauza je po povratku iz Španije argentinskim medijima rekao da je optimističan po pitanju Messijevog povratka u državni dres.

“Messi mi je izgledao kao da je za to, ali ne želim da govorim o njegovoj odluci prije njega. Razgovaraću s njim još jednom telefonom i zatim napraviti moj konačan spisak igrača. Nema sumnje da Messi ima želju da se vrati”, kazao je Bauza po dolasku na aerodromu u Buenos Airesu.

Messi je u dresu reprezentacije Argentine odigrao 133 utakmice i postigao 55 golova. No, u junu ove godine, nakon poraza u finalu Copa Americe od Čilea nakon izvođenja penala, saopštio je da se povlači iz reprezentacije.

(Vijesti.ba / AA)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*