Reprezentativci BiH za meč sa Estonijom od sutra treniraju u Kampu FK Sarajevo

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine sutra (ponedjeljak, 29. avgusta) zvanično počinju pripreme za utakmicu prvog kola kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo ”Rusija 2018”, koju će odigrati u Zenici 6. septembra protiv Estonije.

Selektor Mehmed Baždarević igrače će okupiti u hotelu ”Hercegovina” u sarajevskom predgrađu Ilidži do 13 sati. Prvi trening u prvoj fazi priprema popularno zvani ”zmajevi” imat će u Trening kampu FK Sarajevo u Butmiru, takođe sutra, sa početkom u 17 sati, javlja Anadolu Agency (AA).

Bh. najbolji fudbaleri u kampu ”bordo” tima trenirat će do 31. avgusta. Od 1. septembra sele u Trening kamp Nogometnog/Fudbalskog saveza BiH (N/FS BiH) u Zenicu, gdje će obaviti drugi dio priprema za start kvalifikacija za naredni Mundijal i susret u kojem Edin Džeko i društvo kao imperativ imaju osvajanje tri boda.

Utakmica BiH – Estonija igrat će se 6. septembra na zeničkom stadionu ”Bilino polje” od 20.45 sati. Ulaznice za meč bit će putene u prodaju od sutra u 9 sati, po cijeli 40 KM za zapadnu tribinu, 30 za istočnu, te po 20 za južnu i sjevernu.

(Anadolu Agency)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*