Svi žele pobjedu protiv Estonije: Bh. reprezentativci odradili trening u Zenici

U sklopu priprema za predstojeću kvalifikacionu utakmicu protiv selekcije Estonije za Svjetsko prvenstvo 2018. godine, a koja se igra 6. septembra na stadionu Bilino polje u Zenici, bh. reprezentativci su nakon obraćanja novinarima odradili i individualne treninge u Trening centru Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine, piše Anadolu Agency (AA).

Bosanskohercegovački reprezentativci u Zenici borave već tri dana, gdje dočekuju selekciju Estonije protiv koje će pokušati ostvariti pobjedu u prvom susretu u kvalifikacijama.

Srđan Grahovac i Armin Hodžić, dva reprezentativca koja su se jutros obratila novinarima u Trening centru u Zenici rekli su kako je atmosfera u reprezentaciji odlična i kako svi žele pobjedu protiv Estonije kako bi u nastavku kvalifikacija bilo lakše.

Prema planu će reprezentativci odraditi i jedan trening popodne, dok će sutra biti održane i konferencije za medije oba tima kao i posljednji treninzi pred utakmicu koja se igra u utorak navečer na Bilinom polju u Zenici.

Utakmica BiH – Estonija igrat će se 6. septembra na zeničkom stadionu ”Bilino polje” od 20.45 sati.

Nakon susreta s Estonijom, u drugom i trećem kolu bh. reprezentacija igra protiv Belgije u gostima (7. oktobar) i protiv Kipra (10. oktobar).

(Vijesti.ba / AA)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*