Srbija: Razbijen narko-kartel, uhapšeno 30 osoba

Vođa navijača jednog od fudbalskih klubova iz Beograda J.J. (33) i još 29 osoba je uhapšeno, zaplijenjeno 303 kilograma kokaina, 96 kilograma kanabisa, 106 kilograma hašiša.

U zajedničkoj akciji srbijanske i njemačke policije razbijen je međunarodni narko-kartel, saopćio je danas ministar policije Srbije Nebojša Stefanović.

Ministar Stefanović je na vanrednoj konferenciji za novinare kazao da je hapšenjem zadat veliki udarac narko-kartelima, jer je zaplijenjeno 303 kilograma kokaina, 96 kilograma kanabisa, 106 kilograma hašiša, u vrijednosti oko 20 miliona eura.

Vođa navijača jednog od fudbalskih klubova iz Beograda J.J. (33) i još 29 osoba je uhapšeno, dok se za tri traga u velikoj akciji njemačke i srbijanske policije u borbi protiv proizvodnje i trgovine narkoticima.

Stefanović je istakao da je akcija hapšenja odličan primer prekogranične saradnje u borbi protiv organizovanog kriminala i korupcije.

„Srbija će nastaviti da intenzivno sarađuje sa Nemačkom u svim slučajevima borbe protiv kriminala i korupcije“, rekao je Stefanović.

(vijesti.ba/RTV7)

 

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*